Het team

Samenwerken

Bij Kinderboerderij Sneek hebben we een compleet team van mensen. Naast de vaste medewerkers die de verantwoordelijkheid hebben voor de professionele begeleiding, ondersteuning en dienstverlening, werken bij ons ook meewerkers. En we zijn trots op al onze meewerkers, die begaan zijn met het verzorgen van de dieren en het onderhoud van onze mooie kinderboerderij. Bij ons doet iedereen mee!

Ons motto is: Ieder mens is uniek en samen kunnen we heel veel!


Medewerkers

Ons team heeft een passie voor het werken op de kinderboerderij in Sneek. We zijn niet alleen dol op de boerderijdieren, maar vinden de combinatie met de sociale kant in de samenleving fantastisch.
De kinderboerderij vervult immers een belangrijke functie waar het gaat om educatie, recreatie en voorlichting. Boerderijdieren, zorg en ondersteuning en dienstverlening maken het werken voor ons compleet.

Meewerkers

Onze missie is om op een maatschappelijk verantwoorde en ondernemende manier bij te dragen aan de versterking van personen, gezinnen, wijken en buurten. Dit doen wij door uit te gaan van de eigen kracht van individuen en hun leefomgeving.

Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

WIL-Kinderboerderij Sneek-welkomVrijwilligers

Vrijwilliger worden bij de Kinderboerderij Sneek kent veel verschillende gedachten en drijfveren.
Voor de een is dit om de voorliefde voor tuin en dier te delen.
Voor de ander is het een bijdrage aan de samenleving. Iets doen zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat.
Maar vanuit iedere gedachte zijn vrijwilligers zeker welkom!

Stage

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je beroepsgerichte opleiding. Via een stage leer je welke banen je leuk vindt en leer je wat er van je wordt verwacht. Wij bieden stageplekken aan leerlingen van een zorg gerelateerde opleiding vanaf niveau 3.
Stage lopen op een kinderboerderij is meer dan leuk!

Klik hier voor het stageformulier