De kinderboerderij

Kinderboerderij Sneek ligt aan de rand van het centrum van Sneek. De kinderboerderij is daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij is een bushalte en een treinstation. Ook is er voldoende plek om de fiets of auto te parkeren. Het is de perfecte locatie voor een dagje weg met de kinderen.

Verschillende dieren

Bij Kinderboerderij Sneek kun je kennismaken met veel verschillende diersoorten. We hebben een pony en een ezel, maar ook varkens en een knuffelweide met geitjes. Kinderen kunnen op speelse wijze kennis maken met verschillende diersoorten. Natuurlijk mogen ze de dieren knuffelen en aaien. Wil jij alvast kennismaken met onze dieren?

Spelen

Bij ons is er ook veel ruimte om te spelen. Op onze leuke speeltoestellen kun je je uren vermaken! Op de kabelbaan kun je als een echte Tarzan naar de overkant slingeren. En wat denk je van onze waterspeeltuin. Op warme dagen kun je hier lekker verkoeling zoeken. Dit geldt voor jong en oud. Kinderen kunnen lekker spelen en ouders heerlijk ontspannen in de watertuin. Ook zijn er roeibootjes waarmee je een vaartochtje kunt maken in onze mooie vijver. Voor de echte waterratten is er een prachtig vlot. Bij Kinderboerderij Sneek kun je allerlei avonturen beleven!

 

 

Speelzolder

Door de komst van onze speelzolder hebben we een ideale ruimte voor alle weersomstandigheden. Kinderen kunnen samen boven spelen, terwijl er beneden een lekker kopje koffie gedronken kan worden in het restaurant.

Restaurant

Even bijkomen van al dat spelen? Dan kun je in ons restaurant een verfrissend glaasje limonade halen. Hier kun je van genieten op de picknickbanken van ons zonnige terras. Heb je zin in wat lekkers? Bij ons kun je ook heerlijke warme of koude snacks bestellen. 

Kom je ook?

Zin om met onze dieren te knuffelen? Of om lekker te spelen? Neem dan een kijkje bij onze openingstijden.

Bekijk de openingstijden